Szolgáltatások

Mi vár nálam?

Ayurvédikus szolgáltatások

Abigael Boivin _ Wilhelmina

Ayurvedikus kozmetikai kezelések

Évezredek óta használt egészségmegörző és gyógyító módszer alapjait figyelembe véve használom az Ayurvedikus alapelveket, mely külső és belső teljes megszépülést nyújt Neked egyénre szabottan.

Bijoux Medi-Spa - lifestyle

Ayurvedikus masszázsok

Lágy teljes test marma, energia pontokra ható mély relaxáló masszázs egy stresszes nap után. Elemzés alapján kiválasztott egyéni dosha testtipusodnak megfelelő meleg gyógynövényolajjal nyugatatom, lazítom el testedet, harmóniába hozva energia szintedet.

Egyéb szolgáltatások

Prettiness_ Luscious pastel colours - Luscious_ myLusciousLife_com

Svédmasszázs

Ha felfrissülésre vágysz és az aktív mozgásban lévő izmaidnak szüksége van lazításra, kimozgatásra, aromaolajjal történő svédmasszázstól kapod meg kikapcsolódás és feltöltődés élményét.

Szempillaépítés

Ha a hétköznapokat szeretnéd megkönnyíteni és a reggeli sminkelés idejét pedig lerövidíteni szeretnéd, akkor a tartós szempillaépítést Neked találták ki. Könnyed fekete pillák természetes nyitott, sugárzó tekintetet biztosítanak.

Natural bridal makeup look

Alkalmi smink

Gyönyörű, elbűvölő tekintetet szeretnél egy randin vagy egy party-n? Fotózásra vagy hivatalos? Esetleg szalagavatódra vagy a saját esküvődre szeretnél káprázatos lenni? Minden elvárásodat figyelembe véve választom ki a megfelelő árnyalatokat így készítve neked egy feledhetetlen sminket.