Stresszoldó masszázs és ÉN-idő Neked, mert megérdemled!

“Ints búcsút ennek a nehéz időszaknak, a stressznek és a hátfájásnak egyszerre!

Te vagy a kulcs minden problémádra!”

Antal AlexandraMasszőr

177006465_490651098946361_5689648321472012237_nsshalf

A hátfájás legyen a múlté

Egész nap pörögsz és nincs egy perced sem magadra?Telefonálsz, a gép előtt ülsz vagy szinte az autódban éled a hétköznapjaid?

A jó munkai teljesítéshez viszont teljes emberre van szükség, ne hagyd tovább, hogy ebben a ritmusban teljenek a napjaid. Hogy testileg és lelkileg is jól érezd magad, szükséged van ÉN-időre. Ez nagyon fontos számodra, de a környezeted is értékelni fogja, hiszen vissza kapja a vidám, élettel teli társukat, aki többé nem mond le megbeszélt időpontokat a munka miatt.

Légy Te az első Önmagad számára!

Élj igazán, húzd meg a határaidat, építs ki egy élhetőbb napi rutint, amiben mindenki boldog, elégedett és szabad.

Én-idő igényedtől függően választhatsz,  30/45/60/75 vagy épp 90 perces masszázst, hogy újra visszakapcsolódhass Önmagadhoz.

 A relaxáló masszázs segít neked abban, hogy a felgyülemlett stressz kilazuljon az izmaidból és tökéletesen feltöltődve tudd folytatni a napodat, a munkádat, az életedet, a mindennapi teendőidet.

A legjobb befektetés ha jól érzed magad, hiszen így többre leszel képes a munkában is! És hogy miért én vagyok az aki a legtöbbet teheti érted? Én segítek, hogy ezt elérd. Hadd mutatkozzam be!

Antal Alexandra vagyok, ayurvédikus, bambusz és svéd masszőr.

Gyermekkorom óta érdekel a szépségipar, és a velük való kapcsolódási pont megtalálása.

Úgy érzem, hogy a masszázs világában mind a kettőt megtaláltam, mivel az érintésnek és a jó energiák közvetítésének hatalmas értéke van a mai túlpörgő világban.

Fontos, hogy céltudatosak és produktívak legyünk a mindennapjainkban, viszont az talán még fontosabb, hogy tudatosan figyeljük magunkat a hétköznapokban.

Figyeld meg, hogy mi okoz Neked nehézséget, mi az amitől könnyen mérgelődni kezdesz. Majd vedd górcső alá azokat a területeket is az életedben, amikor boldogságot, szeretetet, önbizalmat érzel.

Ahhoz, hogy az életed ne a kicsit rossz és nagyon rossz között ugráljon, tedd meg az első lépést Önmagadért, hogy az a jó és a nagyon jó között legyen számodra érzékelhető. Ehhez viszont a teljes és harmonikus lelki állapotod vissza találásához lesz szükséged!

Ne feledd el magadat soha. TE vagy a kulcs minden problémádra!

Engedd el a problémáidat Nálam! 

Szüless újra testileg, lelkileg és szellemileg!

Vedd kezedbe az életed irányítását! Add meg magadnak azt, amitől igazán Önmagad lehetsz!

Szívből remélem, hogy hamarosan Te is ellátogatsz hozzám és együtt megoldást találunk minden kérdésedre és kívánságodra!

177006465_490651098946361_5689648321472012237_nsshhaalf

Ayurvédikus masszázs, a testi és lelki felfrissülésért!

Relaxáló zenével és meleg itallal kényeztetheted magad a masszázsra hangolódva.

Mélyen magadba szívod az aromaterápia illatát,  kényelmesen kinyújtózol a kellemesen melegített masszázs ágyon és átadod magad a relaxáló masszázs élvezeteinek és a testi és lelki feltöltődésnek.

 A külvilág kint marad, nem gondolsz semmire. A nyugalom, a szeretet és a teljesség érzése költözik szívedbe. Csend van, csak néhány mécses világít és lágy zene simogatja az érzékeidet.

Érzed, hogy a stressz lassan, finoman távozik az izmaidból. A tested ellazul és minden egyes mozdulattal nyugodtabb leszel. A masszázs végeztével kinyitod a szemed és úgy érzed magad, mint akit kicseréltek.

El tudod képzelni, hogy az a feszült, stresszes ember aki 1 órával ezelőtt bejött az ajtón, az tényleg te voltál?

Heti 1 ilyen alkalomtól komoly pozitív változásokat fogsz tapasztalni az életed összes területén. 

Nálam elfelejted minden problémádat.

Miért az ayurvédikus masszázs?

1. ok

Lágy teljes test marma, energia pontokra ható mély relaxáló masszázs egy stresszes nap után.

2. ok

Dosha teszt alapján, testtípusodnak megfelelő egyénre szabott meleg gyógynövényolajjal nyugtatom, lazítom el testedet, harmóniába hozva energia szintedet.

3. ok

Magasabb tudatosság, harmónia, lelki béke és meditatív élmény egy masszázzsal.

DUPLA GARANCIA

2021-05-02 (37)

FÁJDALOMMENTESSÉG GARANCIA

Minden vendég más erősségű masszázsra vágyik, más intenzitással. Én ezeket figyelembe véve, a leghatékonyabb és legkipihentetőbb masszázst adom számodra.

2021-05-02 (37)

HATÉKONYSÁG GARANCIA

A masszázs után azonnal érezhető a változás. Tested könnyebb, rugalmas és fájdalommentes lesz.

A masszázs menete

1.

Ráhangolódás a masszázs élményére

Kellemesen meleg, aromaterápiás lábfürdő egy meleg itallal, a test külső-belső ráhangolódásához, egy lágy zenével átitatott és gyertya fényben tündöklő szobában, az összes érzékszerv kielégítéséhez. 

2.

egyéni Ayurvedkus masszázs

Dosha testtípusodnak megfelelő erősségű és tempójú meleg olajos masszázs a test, lélek és szellem harmóniája érdekében, hogy egy igazán különleges masszázs élményt kapj.

3.

Tanácsadás

Egyéni, személyre szabott Ayurvedikus tanácsokkal, életmódbeli tervet kapsz kézhez, foglalkozva ezzel életed különféle problémáinak megoldásával is. Nálam nincs lehetetlen! 

Októberi akció!

Ha október 30-ig felveszed velem a kapcsolatot, 20% kedvezményt kaphatsz az Ayurvedikus Abhyanga testmasszázs árából!
A masszázst lábfürdő előzi meg mely segít ráhangolni a masszázsra és Swedana gőzfürdővel zárul le a teljes kikapcsolódásod, felfrissülésed és testi-lelki megtisztulásod!

A szalon, ahol várlak

Csapj le a kedvezményre

Jelentkezz be hozzám még ma!

nap
óra
perc
mp.

Időpontfoglalás

Foglalhatsz időpontot Messengeren, telefonon és a weboldalamon is. Az online bejelentkezés után pár órán belül felveszem veled a kapcsolatot.

Kapcsolatfelvételi lehetőségek:

Hívj bátran: 0670/635-6015 (katt)

Foglalj időpontot kényelmesen!

A foglalásod után felkeresünk, és közösen megtaláljuk az ideális időpontot számodra, valamint megválaszolom minden felmerülő kérdésedet.

Jelentkezz be bátran!

A kedvezmény legkésőbb
október 30-ig, és a még szabad időpontok lefoglalásáig érvényes!